UA-135611852-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Våra värderingar och mål
Uppväxtmiljön hos oss är trygg och harmonisk. Vi har byggt upp verksamheten så att varje barn ses som en individ som får utvecklas i egen takt och får stöd då det behövs.

Vårt arbetssätt
Vi är måna om att barnen får möjlighet att utvecklas på ett mångsidigt sätt. Sång- och sagostunder samt pyssel hör till den dagliga verksamheten. Barnen får gott om utrymme för fri lek och rörelse. Vila och avslappning är också viktigt del av vår vardag. Barnyoga och barnzumba hör till barnens favoriter.

I vår hemlika miljö är det naturligt att baka och koka. Vi väljer i mån av möjlighet hälsosamma och ekologiska alternativ. Vi tar till vara frukt och bär från den egna gården.

Vi låter oss inspireras av naturen runt omkring oss. Vi rör oss regelbundet i skog och mark, varje vecka promenerar vi iväg på en längre utfärd. Gårdskulla gårds dovhjortar går vi t.ex. regelbundet och hälsar på. Miljön präglar vårt arbetssätt. På hösten lever vi i skördetider och upplever skogens utbud. På vintern är det skidåkning, pulkaåkning och snölekar som gäller. På våren blir det upptäcktsfärder och vi får se hur naturen vaknar till liv omkring oss. På sommaren njuter vi av gården och den närliggande omgivning med t.ex betesmarker för kor.

Vi håller kontakt med kommunens daghem och andra barngrupper. Vi besöker kommunens bibliotek regelbundet. Ibland besöker vi åldringshem och gör åldringar glada med våra sånger. Vi strävar till att också åka på minst en teaterresa per verksamhetsår.

Vår personal är mån om att skapa en familjär miljö där barnen känner sig accepterade sådana som de är. Föräldrarnas aktiva engagemang välkomnas varmt. Öppenhet och ömsesidighet är viktiga hörnstenar i samarbetet med familjerna.

Evästeet

Hyväksytkö evästeiden käytön?